e uiga i

2023 solia le masani, fa'afaigofie oloa

Deburking Abrasive Material Co., LTD., Na amata i le 2002, na taulaʻi i le atinaʻeina ma le gaosiga o mea faʻapitoa faʻapitoa faʻapitoa, ma o ituaiga autu o loʻo i ai le uili faʻasolosolo, le uili faʻamalo nifo, le fasi pepa, le pulumu paipa, le uili siliki. , le pulumu pani, le pulumu ipu, le pulumu, le pulumu, le pulumu ma le olo, ma isi. Faʻaoga i luga o mea faʻaeletoroni e faʻamalo, vaega taʻavale ma vaega masini togafitiga luga;E lelei tele le va'a, e mautu le lelei, fa'afeiloa'i i le fa'atonuga a uo i fafo, talanoaga masani ma atina'e.

Ua mavae le tolu tausaga talu mai le faʻamaʻi, ma o le 2023 o le a faʻailogaina ai le tausaga amata, Deburking toe faʻafouina "taʻatia le masani ma tuʻuina atu oloa faigofie mo tagata faʻatau e maua ai le tele o sea maketi".Ina ia talepeina le tu masani, o le faʻafaigofieina o oloa o se faʻagasologa o gaosiga faʻaonaponei, o le gaosiga o meafaitino, ma e tatau ona faia ni faiga tutusa:

1.Ua atiaʻe se faiga faʻapipiʻi faigofie e faʻaitiitia ai tau o gaosiga.

2.O le oloa o loʻo faʻamalamalamaina e faʻafetaui i manaʻoga o tagata faʻatau.

3. O loʻo taulaʻi le kamupani i le faʻaleleia o le lelei o oloa ma faʻaleleia le faʻatauvaʻa o oloa.

4. Faʻaleleia lelei le gaosiga, faʻapuupuu le taamilosaga o gaosiga, ma faʻavavevave le faʻafouina o oloa.

5. Fa'aaogā fa'amatalaga fa'atekonolosi fa'apitoa e fa'afetaui ai mana'oga o tagata fa'atau ma fa'avasegaga.

6.O le a tatou galulue faʻatasi, faʻasoa punaoa, faʻamalosia le galulue faʻatasi i totonu o pisinisi ma faʻalauteleina le alualu i luma masani o le alamanuia.

E ala i faiga o loʻo i luga, e mafai ona tatou faʻaleleia le lelei o le gaosiga ma le tulaga lelei o oloa gaosi oloa, faʻafetaui i le suiga o manaʻoga maketi, faʻalauteleina sea maketi ma iloa le atinaʻeina gafataulimaina o le alamanuia.

I le tolu tausaga o le faʻamaʻi, e ui lava o le faʻatinoga o Deburking e masani lava, ae na sao mai.I le feagai ai ma le tulaga o maketi o loʻo i ai nei, o le a tuʻuina atu e Deburking le tele o le malosi i luga o suʻesuʻega ma atinaʻe o oloa fou, ma faia le tele o taumafaiga fou, ma le faʻamoemoe e talepe le tu masani ma faʻalauiloa atili faigofie ma faigofie oloa i tagata faʻatau.

I le tolu masina ua tuana’i atu, e le’o vaaia lava le va’aiga i le tolu masina talu ai, le va’aiga o le maketi, ma e le o mautinoa po’o le a se suiga o le tamaoaiga i lenei tausaga.Afai e le maseesee le gafatia o le tagata faatau, o le tulaga o le atinae o le Deburking e tatau foi ona lelei, ae o le tele o le gaosiga o pisinisi e suia le tulaga o lona uiga o le a faaitiitia manaoga maketi, e ui lava o le manaoga maketi o loo i ai nei e laiti, ae o le ai ai pea. , afai e sili atu le maualalo o le malosi o le oloa, o le a mautinoa le faʻaleleia atili o le maketi.O le Deburking o le a faia nei o le faia lea o le oloa ma le loto.

Deburking togafitia tagata faʻatau uma e ogaoga, o oloa uma e faʻafeiloaʻi, matou te le na o le faʻatau atu o oloa, ae o le a matou tuʻuina atu se seti atoa o fofo, lea e lagona ai foi e a matou tagata faʻatau a matou mea taua.

2023, talepeina le masani, faʻafaigofie oloa, Deburking, toe amata!合照


Taimi meli: Mati-28-2023